Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Cezar, first of all, calm down.  Apoi, eu zic să mai citești o dată ce ți-a scris Zaharia, din ce perspectivă anume a vorbit el. Ah, și mai ales, încearcă să nu te situezi din start/a priori pe poziție diametral opusă = Gică-contra  Maybe he really had a point !
PS: Btw, care-s colegii ăia de la catedră, poți să nominalizezi câțiva? Să-i știm și noi. :)
|
De acord, Mirela, multumesc din toata inima!
Cat despre colegii de catedra, ma refer la faptul ca din toamna voi reincepe munca la scoala, ca profesor de liceu si in acest sens fireste ca voi avea colegi pe profesorii de la disciplina Religie. Acestora ma adresam, mizind pe cunostintele lor, fireste. Dar nu cunosc, personal, de aici de pe forum, un profesor de Religie. Am inteles insa ca sunt printre noi, pe forum, altfel nici nu prea inteleg ce sens ar mai fi avut sectiunea dedicata profesorilor de Religie.
Poate m-am exprimat gresit folosind termenul "catedra", intrucat s-ar putea interpreta, imi dau seama acum, in sensul restrictiv: fie ca ma adresez colegilor de la catedra de psihologie (ceea ce nu cred deloc ca ar ajuta topicului, unde am cerut ajutor profesorilor de Religie, evident); fie ca as fi eu insumi prof de Religie, oh..., ceea ce nu este cazul.
Am folosit termenul de catedra cu sensul generic, indicind astfel pe profesori (anume pe cei de la disciplina Religie).
Oare, imi pica fisa acum, neclaritatea asta o fi contat deja cand au aparut diverse reactii? Him... Nu mi-as fi imaginat... Deh, avatarurile comunicarii prin internet...