Oameni buni,vreau si eu sa ma lamuriti in priviinta unei "organizatii".sa-i spunem asa,nu stiu cum sa o numesc,insa vreau sa va spun ca am o prietena,o foarte buna si veche prietena care ma contacteaza permanent sugerandu-mi sa-mi "schimb viata",inegrandu-ma in ceva de genul "mway".Nu stiu exact cum se scrie si habar nu am despre ce este vorba,de aceia va intreb pe voi daca stiti despre asa ceva,eu nu am gasit pe net nimic,poate fiindca nu am scris cum trebuia termenul respectiv.
Prietena aceasta a mea nu a reusit sa-mi explice mai detaliat despre ce este vorba,invitandu-ma sistematic la o sedinta "de-a lor" ca sa ma lamuresc.Mi-a spus doar ceva despre secolul tehnologiei si despre calitatea noastra de permanent consumatori.Mi-a spus ca trebuie,in acest sens,sa fiu dispusa a investi o suma de bani in niste produse americane de curatire "eficienta".
Ceea ce n-am inteles este faptul ca se cere participarea activa la anumite intalniri ,se i-a cuvantul in cadrul acestora,se vorbeste temeinic despre schimbarea vietii individului in bine,despre analizarea factorilor care au dus omenirea pe drumul autodistrugerii,si incercarea remedierii acestor factori.
Nu prea am inteles eu mare lucru,fiindca intentia acelei prietene era tocmai de-a invata totul mergand si intalnindu-ma cu superiorii acestei "miscari".
De cand m-am casatorit eu nu prea am mai avut timp sa ma-ntalnesc cu aceasta prietena a mea,fapt pentru care eu nu prea stiu in ce sens pretinde aceasta ca si-a schimbat viata,inclusiv modalitatea de alimentare si nutritie,de aceia tot fugitiv mi-a explicat cate ceva.Din cate am inteles,aceasta prietena umbla toata ziua(fiindca este singura si nu lucreaza),cauta "adepti" pentru ceea ce sustine,si am inteles ca,cu cat face mai multe persoane sa intre in aceasta "organizatie"(sincer,nu stiu cum sa o numesc),ea va fi ridicata pe scara ierarhica...care scara ierarhica?Despre ce este vorba oameni buni?
Ma suna permanent,si pe sotul meu,odata m-a sunat chiar o doamna din cadrul organizatiei sa-mi explice "cum pot sa-mi schimb viata intr-un mod pozitiv",si,deci ma suna mereu sa ma faca sa cedez,sau macar sa vin sa ascult "cuvantarile"care au loc la intrunirile acestora.Insa eu i-am explicat ca nu am timp de asa ceva,stau cu doi copii mici,ca nu m-ar interesa despre asa ceva,insa aceasta insista.
Va rog sa-mi spuneti daca stiti despre ce este vorba,si daca se poate sa-mi faceti si trimitere la anumite site-uri cu detalii.Bine-nteles nu am de gand sa ma ocup cu asa ceva,insa vreau sa stiu de ce insista aceasta prietena si ce lucruri sustine.
va multumesc!,si inca o data precizez faptul ca nu stiu cum se scrie corect,sau daca despre asa ceva este vorba ;Mway,parca asa am auzit pronuntandu-se,dar nu sunt sigura,poate voi stiti.
|