Citat:
În prealabil postat de glykys
Cristi, tu ai vizionat acest DVD? ne poti spune mai multe? Vorbeste si par. Cleopa, de cand sunt inregistrarile etc? Eu am vazut chiar azi la pangare un DVD cu par. Teofil si unul cu par. Papacioc, dar nu prea aveam bani la mine. Nu i-am cunoscut pe viu si nici nu sunt prea multe inregistrari cu ei pe net.
In schimb, mi-am achizitionat anul acesta un DVD cu poeziile pe care le recita par. Paraian si tare multa bucurie am simtit auzindu-l, chiar si cateva minute!
|
Eu am dvd.-ul din anul 2005 produs tot de cei de la Tinitas si are ca titlu ; " Prieten al Sfintilor si Duhovnic al credinciosilor "si este prezentata biografia parintelui Ilie Cleopa de la intrarea in monahism, prigoana de pe vremea comunistilor cand era urmarit de securitate, pana la trecere la cele vesnice.In dvd. sunt relatari a celor care l-au cunoscut sau cu care parintele a intrat contact.Editia de fata nu o am , dar sper sa o cumpar prin august , caci se gaseste in stoc .
Cel mai mult imi place sa-l ascult pe Parintele Galeriu , iar de citit pe Parintele Paraian si Cleopa . Nu stiu , dar Parintele Galeriu are ceva aparte si il intelegi cel mai bine ascltandu-i vocea , are ceva unic , ceva aparte .
Daca-l cumperi inaintea mea ( ed. de anul asta : Parintele Cleopa ) sa ne spui parerea .
Doamne ajuta !