Citat:
În prealabil postat de apophis
Apophis e un personaj din serialul Stargate SG1. El era la baza un om, dar undeva in timpul vietii lui a fost infestat de o fiinta numita Goa'uld, fiintele astea erau asemanatoare cu tiparii, ca sa-ti imaginezi, in caz ca nu ai vazut serialul, ei preluau controlul asupra creierului victimei si astfel ii foloseau corpul, victima putand trai chiar si 2000 de ani. Astia se credeau zei, mai bine spus se dadeau drept zei si asupreau popoare mai slab dotate din punct de vedere tehnologic.
Asta pana au dat peste o echipa de soldati de pe Terra, echipa care cu ajutorul altor aliati din galaxie, aliati care si ei doreau distrugerea goa'ulzilor, au reusit sa-l invinga pe Apophis si mai tarziu, pe altii mai puternici decat acesta.
Totodata am ales numele asta ca sa vad cum reactionati voi la vederea lui. Ati facut-o exact cum ma asteptam.
Nu strica sa urmaresti serialul, are la baza principii religioase si o parte din istoria Egiptului. La final, ca in aproape orice film, binele invinge, adica oamenii.
|
Tocmai voiam sa te intreb care Stargate,ca eu am vizionat filmul ala din 1994 si nu era nici un Apophis acolo,dar deja mi-ai raspuns la intrebare.
Tot nu ai spus de ce ai ales acest nume?Ti-a placut personajul sau te-ai identificat cu el pe undeva?
Doar ca sa starnesti valuri de dizgratie,nu prea se merita...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|