Iată
aici cum premierul Copy, Copy Paste, fură o ideea a lui Dan Diaconescu doar ca să-l flateze și să-i basculeze de partea USL pentru ca Dan Diaconescu să-și trimită simpatizanții la vot contra președintelui Băsescu și cu aceiași mișcare mituiește și firmele private mari și toți micii întreprinzători plătitori de TVA.
Deci PNG cu Becalii ascultă de guzganul rozaliu Hrebebe, România Mare a fost tottimpul contra lui Băsescu, amintiți-vă condamnarea comunismului din parlament susținută de Băsescu, UDMR nu vrea parlament bicameral și reducerea numărului deci e clar de ce au basculat, UNPR-oprea a semnat deja cu Ponta, PNȚCD ciorbea s-a aliat cu cei care l-au dat jos și l-au batjocurit ani de zile, jumătate din PDL a basculat trecând în masă de partea USL, deci toată floarea cea vestită a întregului apus și orient s-au aliat cu iliescu-isărescu-CCR.
Băsescu nu are nici suportul bugetarilor și nici al celor de la privat căci cei de la privat aparțin de firme controlate majoritar de USLași și asta se vede din sponsorizările la campaniile electorale, și nu are nici sindicatele și nici măcar diaspora.
Deci singura recomandare pe care o am pentru poporul român care a mai rămas fidel președintelui Băsescu este ca nu cumva să se ducă la vot ca nu cumva să-și mânjască mâinile legitimând prin participare o mascaradă națională!
Poate că greșesc și e bine să meargă cu toții căci oricum 1-2 % nu contează!
Eu nu mă duc și defapt mă și duc!
Pare că dreptatea și democrația și suveranitatea nu mai are nicio șansă la referendum din pricina fraierilor păcăliți, terorizați, mituiți, ispitiți și vrăjiți! Și cu toate astea cei drepți vor birui cam așa ca Hristos pe Golgota!