Citat:
În prealabil postat de mq
Intrebarea este DE CE vrea sa vada de la noi o initiativa.
Ce nevoie are ? E atotputernic, ce inseamna pt EL initiativa mea ?
Eu va zic ca daca eu sau altul ca mine si ca voi nu vrea sa stie de Dumnezeu si a trait o viata curata nu ar avea nici un motiv sa nu fie in Rai.
De ce ar avea D-zeu cultul personalitatii ? la ce-i ajuta cand are tot ce-i trebuie, inclusiv pe noi.
|
Intrebarea este DE CE vrea sa vada de la noi o initiativa.
Deoarece noi suntem cei cazuti din Rai nu El
Ce nevoie are ? E atotputernic, ce inseamna pt EL initiativa mea ?
Pentru el poate nu mare lucru, el insa este "hotelierul" si din marea Lui Mila iti ofera o camera ca sa te fereasca de "furtuna de afara, ATIT!
Eu va zic ca daca eu sau altul ca mine si ca voi nu vrea sa stie de Dumnezeu si a trait o viata curata nu ar avea nici un motiv sa nu fie in Rai.
Gresit, deoarece tot omul este supus pacatului, doar TU in mintea ta ai impresia ca nu gresesti, stiu o groaza de batrini care la prima spovedire de la 70 de ani ii spun parintelui ca sunt fara pacat, de-i bufneste pe toti risul, deci sa avem pardon. Poate vrei sa spui ca esti asa de intinat ca nu mai vezi, iar trufia ca un capac pecetluieste simturile, hai sa fim seriosi
De ce ar avea D-zeu cultul personalitatii ? la ce-i ajuta cand are tot ce-i trebuie, inclusiv pe noi.
El nu are acest cult, gresit, dar are TOT, si de aceea ne ofera o sansa sa fim ai Lui sau macar mai apropiati de El.