Citat:
În prealabil postat de DragosP
M-ai dat pe spate și tu cu balanța asta a ta! De unde știi tu domnișoară care este raportul? 
|
Traim in sec.21 si traim cu susul in jos. Eu asta am observat, as vrea sincer sa gresesc si barbatii care sunt fideli sa ii intreaca in nr. pe cei care sunt adulterini. Insa, in prezent oamenii nu prea mai au credinta, si din necredeinta se ajunge la adulter, ca e barbat sau femeie. Daca vorbim la modul general despre barbtii/femeile de pe aceasta Planeta, cei mai multi inseala. Nu cred ca se vb. despre barbatii credinciosi, caci un crestin adevarat nu inseala, insa cati mai sunt? Putini.
Daca si barbatii din generatia a 3-a vorbesc de adulter cu zambetul pana la urechi, il privesc ca pe ceva normal si il recomanda, de barbatii mai tineri ce sa mai zici. In Romania nu e inca balamucul in vest, insa a intrat si acesta "moda" a amantelor/amantilor. "Lumea aceasta ne invata sa fim desfranati inca de mici. Ne educa prin reclame, reviste, emisiuni, ne educa pe strada, chiar si la scoala, ne educa chiar doctorii sa fim desfranati."
No, nu stiu. Poate gresesc. :)