View Single Post
Vechi 09.10.2007, 00:06:24
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Stiti ce ma mira pe mine astazi? ca unii preoti nu mai intreaba pe cel venit la marturisire, ci il lasa pe el sa spuna,
Veilur, ai incredere in preoti si in acest fel de a spovedi. Ei stiu BINE ce fac si stiu PE CINE sa incurajeze si pe cine NU, nu te indoi de puterea lor de intelegere a oamenilor si a psihologiei umane... Tine minte ca nu esti la scoala cind vrei ca profesorul sa te incurajeze sa dai din tine, la spovedanie trebuie sa marturisesti liber , DIN VOINTA TA, nu ca la interogatoriu(asa cum ne-am obisnuit), de cele mai multe ori nu este un dialog de incurajare, ca si cum zici in sinea ta...hai sa le spun ca m-a prins, deoarece cind ajungi sa faci acest lucru STAREA TA SUFLETEASCA s-a schimbat si nu mai esti sincer ci devi FORTAT DE "imprejurari" si incepe sa ia- forma unei justificari, da am facut, deoarece...m-a fortat societatea, de ex.. Fa-ti lista din timp si daca nu vrei sa le spui pe toate nu o face, ...mai poti veni si altadata cind vei hotari tu, Parintele te va intelege!...:rolleyes:
Reply With Quote