Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Cei de la ICR de exemplu. Sunt bugetari si fericiti. Eu vorbeam si despre cei care sunt platiti din bani publici desi nu lucreaza la stat cum sunt cei de la EvZ sau Romania Libera.Doar nu crezi ca aduce cineva bani de acasa sa-i sustina. Deci vezi, pot fi legati de banii de la stat si daca nu-s bugetari.
|
Ti-am zis, nu sunt bugetari, e clientela politica.
Si nu doar clientela politica ia apararea lui Basecu, si culmea, nu sunt nici "basescisti" cum zic unii.
Ai macar curajul sa vezi asta.
Citat:
Interesul meu este sa scap de Basescu.Despre PSD as putea scrie acum zeci de pagini. Dar refuz sa cad in capcana asta, deocamdata ce se intampla pe 29 e cel mai important pentru mine.
|
Sigur, toti au un interes, si psd -ul are un interes, si tu ai un interes.
Trebuie sa te simti razbunat, chit ca astia care chipurile te razbuna o sa te calareasca de o sa-ti iasa ochii mai dihai ca de la PDL -isti.
Asta se cheama gandire emotiva pe termen scurt.
Citat:
Chestia asta cu Basescu sufland in ceafa altora e propaganda ieftina.
|
Sau nu esti informat.
Ai fi crezut ca unul ca Nastase sau Iacobov vor fi vreodata condamnati?
Sigur, nici macar pentru a 10a parte din ce au facut si proabil rotitele au fost miscate pe linie politcia nu justitia absolta si independenta la care visezi tu, dar oricum este ceva.
Citat:
Eu vreau justitie independenta, eu vreau servicii secrete independente, nu un jupan care sa le controleze chiar daca asta inseamna "echilibru ". Este tot un dezechilibru pentru ca ai lui nu-s niciodata controlati.
|
In timp ce tu ai sa visezi frumos asa la cai verzi pe pereti, dand in dreapta si stanga orbeste si cu disperare, ai sa fii mancat pe indelete de realitatea imediata si care in culmea nesimtirii, nu vrea sa se potriveasca cu aspiratiile tale pentru care lupti imaginar.
Citat:
Imaginara sau nu, este dreptul meu sa spun ceea ce cred si sa-mi imaginez ca am dreptul sa dau in cap lupilor.
|
Spor la imaginat, viteazule :))