View Single Post
Vechi 12.07.2012, 22:53:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Stii asta e cel mai amuzant. Cei mai aprigi aparatori ai lui Basescu sunt legati ombilical de banii de la stat dar ii ataca pe bugetari. Probabil ei cred ca merita banii aia multi pe care-i primesc pe cand cei care chiar muncesc sunt niste intretinuti.
Serios? Explica-mi si mie cum vine treaba asta, daca sunt legati de banii de la stat, atunci sunt bugetari nu?
Si cum s-ar putea ataca pe ei insisi?

Si unde ai vazut bugetar fericit si sustinator a lui Basescu cand le-a taiat veniturile si i-a pus pe drumuri.

A, poate aia de la varf, dar aia nu sunt bugetari, sunt clientela politica.

Iar eu nu sunt nici una nici alta.

Citat:
Sa zicem ca se bat 2 lupi. Acum la referendum, intr-un fel sau altul unul din lupi va castiga. Dupa care ajungem oricum in farfurie.
De ce, crezi ca PSD -ul va da foarte mult inapoi?
Il va sacrifica probabil pe Ponta (previzibil) insa tot va avea un cuvant greu de spus.
Cu atat mai mult din toamna.

Insa atat timp cat va ramane Basescu presedinte le va sufla in ceafa si le va sta ca un ghimpe in costa (probabil de asta s-au si grabit sa-l schimbe).

Probabil nu din drag pentru justitie, democratie sau poporul roman ci pentru a-si apara el (cat de cat) pielea.

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Lupt si eu cum pot, nu are nici un rost sa spun aici pe forum mai multe, oricum eu sunt doar un om obisnuit. Cred ca nici nu are rost sa discutam lucrurile astea aici dar daca altcineva a inceput atunci nu vreau sa se creada ca toti gandim la fel.
Am inteles, e o lupta imaginara.

Last edited by AlinB; 12.07.2012 at 22:56:39.