A avea o gandire critica nu este sinonim cu mandria, cu atat mai mult cu cat nu este o critica (acuza) adusa cuiva ci este o analiza la rece a informatiilor primite. Si nu putine din informatiile pe care le vad aici sunt critici (in sensul de acuze) aduse altora, deci nu vad de ce ar trebui trecute cu vederea atunci cand sunt false, si nu putine idei sunt in contradictie cu Biblia si iarasi nu vad de ce ar trebui trecute cu vederea doar pentru ca sunt date ca ortodoxe. Tot ceea ce este considerat ortodox trebuie sa fie in acord cu Biblia, iar asta nu este nici mandrie nici anti-Ortodoxie. Daca insa imi sugerati ca in Ortodoxie trebuie sa accept idei care contrazic Biblia, atunci tac si nu mai zic nimic. Daca insa sunteti deacord ca Ortodoxia trebuie sa respecte Biblia pana in cel mai mic detaliu, pai atunci aratati-mi unde nu este corect din ceea ce spun. Si daca este nevoie sa imi aratati de o mie de ori si in o mie de feluri ca sa ajung sa pricep si eu o data, pai atunci puneti in aplicare virtutea rabdare si dati-mi raspunsurile cu pricina, va rog frumos.
Va multumesc!
Last edited by Adrianna; 12.07.2012 at 22:35:45.
|