View Single Post
Vechi 12.07.2012, 22:04:08
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sa zicem ca un om este intr-o padure, si esti urmarit de 2 lupi.

La un moment dat este incoltit, intr-un spatiu stramt, si nu mai poate scapa.

Si totusi, un miracol se intampla - lupii se iau la bataie.

Cel care pare mai slab si mai pirpiriu, pare sa piarda.

Ce face omul?

Daca e un prost, tzipa, se roaga, poate chiar intervine in lupta sa ajute pe un lup sa castige. Care - nu conteaza, ca i se face mila de ala mai slab, ca ala are blana mai stralucitoare, ca celalalt daca o sa castige musca mai tare..

Daca e un om inteligent, stie ca indiferent de care lupi va castiga, el va fi mancat.
Dar ca atat timp cat lupii se bat intre ei, nu-l maninca pe el.
Si va avea grija ca lupii sa se bata in continuare iar cel care pare mai slab sa nu piarda.
Ca atunci cand va pierde, vine randul lui.

Desigur, politica nu trebuia sa fie asta, dar din pacate asta este.
Si fiecare face ce si cat il duce capul iar la noi din pacate, mintea trece prin stomac.
Si macar daca stomacul s-ar pricepe la calcule pe termen lung, dar are si memorie si viziune scurta.
Lupii se bat intre ei la alegeri.Acum este vorba despre un singur lup. Ceea ce spui tu este sa-l las sa scape pentru ca o sa ma fereasca de ceilalti lupi. Gresit. Daca-l las sa scape ma mananca, asa cum m-a mancat in ultimii 3 ani in care a facut ce-a vrut. Asa ca eu ii dau una in cap dupa care o sa am grija si de lupii ceilalti. Vorba lui Arsenie Papacioc, prima data am grija de inamicul care e cel mai aproape de mine si pe care-l pot invinge.