View Single Post
Vechi 09.07.2012, 12:09:12
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Nu știu ce secte ați studiat atât de amănunțit, însă știu că bisericile neoprotestante învață și urmăresc desăvârșirea în cele trei privințe enumerate de dumneavoastră
Alta viclenie: pana acum ati ironizat urmarea Traditiei, iar acum faceti apologia ascultarii. De cine ascultati dumneavoastra, mai exact? Referitor la umilinta: am urmarit predica unui pastor de-al dumneavoastra pe postul dumneavoastra TV. Cata diferenta de exemplul apostolilor! Pastorul dumneavoastra vorbea despre el insusi si se lauda (a fost in inchisoare, a respectat sambata, a ajutat pe nu stiu cine...) Si era pastor!!! Sfanta Scriptura ne spune ca daca eu marturisesc despre mine insami marturia mea nu e valabila. Dar in sectele/cultele np aceasta e principala practica! Ce deosebire intre acel pastor care vorbea despre el insusi si se lauda si sfintii nostri, care nu predicau decat despre Dumnezeu! Refuzau sa vorbeasca despre ei insisi si numai datorita faptului ca au fost obligati sa asculte au scris despre viata lor!
Citat:
Numiți un singur np care s-a autodenumit "sfânt deja", dar vă rog excludeți-i pe cei cu probleme psihice.
Toti sectantii/np pe care-i intrebi de ce nu-si incredinteaza copiii Domnului dupa nastere, prin botez, pentru ca exista riscul ca ei sa moara pana la botez si astfel pierd mantuirea, raspund ca copiii lor sint sfinti.
Citat:
Denumirea aceasta nu noi ne-am dat-o, ci chiar dumneavoastră-catolicii!
Cind v-am numit sectant v-ati suparat. Cind va spun protestant va suparati. Nici nu ne putem astepta la altceva de la fiii neascultarii.
Citat:
Singura vină ce ne-o imputați (excluzând desigur cele trei misterioase "etceteri") este că am scos "fără rușine" capitole întregi din Biblie? Haideți doamnă, nu se poate să nu găsiți alte capete de acuzare... doar cu minciunica asta vă prezentați?
Acum o faceti si pe martirul! Un mizilic ca asta, scoaterea din Sfanta Scriptura a unor capitole intregi nu are sens sa fie dezbatuta, iar pentru "unde scrie lumanare" ati alocat vreo 50 pagini! (Si apropos, am gasit un best seller al profetesei dumneavoastra in biblioteca mea: Calea Lui Hristos. E o carte lipsita de substanta si cu multa lalaiala. A umplut multe pagini dar n-a spus mai nimic). Credinta mea referitoare la adventisti e urmatoarea: este o secta care lucreaza la instaurarea imparatiei celui rau pe pamant.
Citat:
Aici aveți dreptate, dacă L-au găsit pe Hristos în Biserica Adventistă, vor rămâne acolo !
Mai exista in Biblie si niste referiri la transformarea celui rau in inger de lumina, pentru a-i pacali, daca se poate, si pe cei alesi. Cam repejor puneti egalitate intre apartenenta la secta dumneavoastra si aflarea Domnului nostru Isus Hristos. Dar asta e specific dumneavoastra, sectelor.

Last edited by nutucutu; 09.07.2012 at 12:13:09.