View Single Post
Vechi 09.07.2012, 08:00:58
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Da, dumneavoastra ati distrus o familie, dar problema e la mine ca nu inteleg bine situatia. Dar o inteleg adventistii...Si puteti sa nu mai fiti chiar asa de pudic si sa-mi atrageti atentia. Nu am nici cea mai vaga idee unde gresesc in rationamentul meu.
Nu greșiți în raționament, ci în prezentarea corectă a faptelor. Dar de fapt nici nu mai contează, pe acest topic nu ne-am propus să prezentăm greșelile personale ale celor ce părăsesc bisericile istorice, ci care a fost resortul ce i-a determinat s-o facă.

Citat:
Atunci sinteti vicleni de-a dreptul. Una din intrebarile pe care le-am pus a fost: Dumnezeu, care e infinit de Bun, nu are cum sa-i condamne la iad pe bunicii mei care nici nu stiau de existenta nu stiu carei secte care propovaduia "adevarul" (bunici care au mers la biserica in fiecare duminica, au tinut posturile rinduite de Biserica, nu i-am auzit niciodata injurand etc). Raspunsul a fost ca de fapt si catolicii se pot mantui. Ar fi bine sa-i lamuriti si pe cei care sint "apostoli", macar sa fie cinstiti.
Dumneavoastră înșivă care-i știți pe acei "apostoli" puteți s-o faceți, căci eu n-am avut de-a face cu asemenea specimene. În Biserica mea nu se învață că [toți] ortodocșii și catolicii vor arde în Iad.

Citat:
Iar din punctul meu de vedere problema e foarte simpla: Dumnezeu vrea ca toti sa ne mantuim. Daca, de exemplu, eu sint mai inceata la minte si nu pot intelege planul de mantuire al Lui Dumnezeu, cu siguranta ma voi mantui si fara sa inteleg acest plan. Important e sa nu pacatuiesc si sa iubesc. Daca totusi pacatuiesc, pentru ca diavolul ma inseala si e mai ager la minte decat mine, Domnul ma iarta la spovada. Si ma mai hraneste si cu Trupul Lui ca sa ma intareasca in lupta cu cel rau.
Corect ce scrieți!