View Single Post
Vechi 08.07.2012, 01:10:24
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Kronos Vezi mesajul
Antena3 ar trebui să primească un premiu din partea departamentului de Operații Psihologice al oricăror servicii speciale din lume întrucât se pricep de minune la așa ceva. Era un spot publicitar pe post cu Voiculescu care spunea că presa trebuie să atace constant puterea pentru a limita abuzurile, devenind astfel a 4-a forță în stat. Nu am văzut ca A3 să atace plagiatul lui Ponta, nu am văzut să atace nerespectarea ordinei de zi publicate în MO în ziua suspendării președinților Camerelor, nu am văzut să atace trecerea MO în subordinea Guvernului sau nerespectarea deciziei CCR de către Victor Ponta. Dacă Băsescu sau MRU ar fi făcut asta ar fi turuit la foc automat o lună de dimineața până seara. Apoi ar fi reluat subiectul la exact un an de la săvârșirea infracțiunilor.

Ca să nu spun de toate Ordonanțele de Urgență care se dau numai în situații speciale (așa prevede Constituția) și mai ales că cele care privesc activitatea instituțiilor fundamentele sunt nule de drept.
De ce nu prezinta detaliat biografia profesinonala a lu dom' profesor Voiculescu ???!!!
Sa vedem ca rol a avut dansul inainte de 89, in structurile superioare ale securitatii statului,la agentia de operatii externe economice, prin care firme din strainatate infintate de securitatea romaneasca faceau comert cu droguri,arme si prostitutie,si vindea evrei si germani pe valuta forte, pentru a aduna bani in conturile secrete ale securitatii,bani pe care nu i-a mai vazut...decat dom' profesor !!!(stie el cum ,ca nu a fost singur !)
Totul a fost planuit inca de la revolutie, ca structurile sa nu piara ci sa se regenereze treptat in timp !!!
Si stiti de ce, ???
Nu pentru ca fostii securisti erau morti dupa comunism, insa...avea Moscova nevoie de un cap de pod,in aceasta parte a europei !!!
Reply With Quote