View Single Post
Vechi 07.07.2012, 23:22:34
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Noi nu ne inversunam, cel putin eu nu, dar nu pot sa nu am o atitudine- fata de ceea ce se intampla- cu toata convingerea mea ca niciunul, absolut niciunul dintre acesti actori politici nu este interesat de parerea mea, de parerea ta, de parerea noastra a tuturor si nici de soarta noastra sau a tarii.
E normal insa sa inclin balanta spre o parte sau alta, nu neaparat din apreciere, ci din dezgustul pe care ultimii opt ani de viata politica de carciuma, mahala si bordel mi l-a produs.

Imi permit sa postez comentariul unui cititor, la a carui parere ma alatur cu rezerva ca ai nostri stiu ca bat la alta usa a aceleiasi incaperi:
""
toate relele din tara asta sunt oricum dirijate de cineva,iar noi putem doar sa “aplaudam” sau sa “comentam”…doar la tv ….este foarte clar ca Romania este acum la discretia anumitor grupuri cu influenta atat economica cat si politica ce sunt direct implicate in conducerea si jefuirea tarii prin “papusarii” ce-i coordoneaza din umbra…CURIOS este ca cei ce ne COORDONEAZA clasa politica au aceleasi radacini se pare….iar “ai nostri” politicieni merg acolo pe rand, nestiind poate ca de fapt ei bat la aceeasi USA , cu intrari SEPARATE , cersind puterea ,putere ce o va obtine acela dintre ei care ce le va vinde pe nimic ce a mai ramas de vanzare din Romania la “OFERTA cea mai buna”.Din pacate ASTA este REALITATEA si nu putem sa-i impiedicam sa faca asta, cu toate ca multi dintre noi “observam” sau “citim printre randuri” ceea ce se intampla….mai spera cineva la un viitor mai bun pentru Romania ?!sper ca acest comment al meu va fi de folos celor ce inca isi mai fac iluzii despre cei ce ne conduc si ne vor binele , cu urari de genul: “SA TRAITI BINE !”……..""
sursa: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...comment-113935

PS pentru cine e cazul: Nu mai faceti atatea greseli elementare gramaticale, dragilor, iubiti-va si respectati-va limba! Este injositor sa fii roman si sa scrii gresit romaneste.

Last edited by Adriana Cluj; 07.07.2012 at 23:52:59.