View Single Post
Vechi 07.07.2012, 22:16:06
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de inspiron Vezi mesajul
Buna ziua

Un om are un mare necaz in viata si trecerea cu bine peste acest necaz nu depide de el oricat de mult si-ar dori. Tot cei ramane este rugaciunea si speranta ca Domnul o sa-l auda. Timpul trece si vine momentul cand nu se mai poate face nimic nici chiar printr-o minune. Incet dar sigur acel om isi pierde credinta probabil definitiv. Intrebarea mea(mai mult retorica) : daca Domnul stia ca-l va pierde pe acel om in urma acelui necaz de ce nu a intervenit ?
ps. exclud din start posibilitatea ca cererea lui nu era pe placul Domnului pentru ca asta inseamna ca toti preotii cu care a vorbit in acea perioada si l-au indemnat sa se roage nu stiau ce spun, iar raspunsurile de genul "si-a luat jucariile si a plecat" o sa le ignor.

Multumesc
Omu cred ca si-a pierdut doar speranta in vindecare,dar nu si speranta in Dumnezeu.In acele momente grele ,nu tot ce zicem cu gura, este si in suflet.Chiar in cazul unei boli incurabile,cand vezi ca totul se naruie in jurul tau si in organismul tau ,probabil ca ultimul refugiu tot DUmnezeu e. Si Iisus a fost incercat cu patimile mortii,e cel mai greu moment pt om,dar ,chiar atunci,in sinea lui,poate inflori floarea credintei.Cand pierzi totul , chiar viata,cred ca te agati cu disperare de Dumnezeu,chiar daca nu ti-a dat vindecare.Caci alternativa e si mai dureroasa decat moartea : sa admiti ca viata ta nu are nici un sens,si ca Dumnezeu nu exista
Reply With Quote