View Single Post
Vechi 07.07.2012, 20:16:58
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc pentru apreciere,Adriana...
Cred ca ce nu se intelege este ca nu e vorba de un simplu dosar de sinucidere,ci de urmarire penala,de existenta unui martor,a unui inculpat,care sigur nu era decedatul!Evident ca astfel de lucruri nu pot fi probate online,este si aberant sa ceri asa ceva,eu doar am vorbit despre prezenta acestui dosar si despre ceea ce majoritatea mass-mediei a expus si care pentru dvs este echivalenta ca si credibilitate cu OTV. Sincer,pe ce criterii evaluati dvs aceasta credibilitate,cand intr-o alta postare spuneati ca nici nu trebuie ca o televiziune sa fie obiectiva,atata vreme cat are bani sa se sustina si persoane care sa priveasca la ea....
Oricum,ca sa inchei acest lung schimb de replici fara de nici o noima si alt folos decat sa batem apa in piua,personal pot sa sper doar ca jurnalistul care a intrat in posesia dosarului si care a promis ca il va dezvalui public,la televiziune sa o faca,asta daca nu va disparea cu totul inainte de a apuca...