07.07.2012, 19:43:20
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de heaven
In privinta acuzatiei aduse lui Basescu nu exista alta sursa sau eu cel putin nu stiu de alta,in afara de acel Zero TV,post de calitate cel putin indoielnica si in care cu totii stim cat se fabuleaza.Nu stiu sa existe vreun dosar,vreun numar de inregistrare,absolut nimic.Daca le aveti,poate le oferiti dvs.
In schimb,cand exista un numar de dosar si sunt zeci de surse,dintre care multe respectabile...e lipsit de logica sa crezi ca toti fabuleaza in cor si inventeaza astfel de informatii.
Si ca sa ma intelegeti,eu nu am spus ca acest Ponta este automat un criminal,ci am vorbit despre existenta acestui dosar.
Dar,ma rog,daca dvs tineti sa veniti cu tot felul de replici de genul Gica Contra,puteti sa imi spuneti si ca nu este adevarat pentru ca ati citit la horoscop dimineata si tot aveti ultimul cuvant! :)
|
Doamne.
Eu v-am zis ca sant sigur ca exista un dosar in ce priveste moartea procurorului Panait.Este chiar dosarul 177/P/2002. Probabil exista un dosar si in ce priveste moartea lui Anghelescu pentru ca in fiecare caz de sinucidere se deschide un dosar penal. Problema e ca de aici pana la a spune ca Ponta este macar "suspect " in acel dosar e cale lunga iar dumneavoastra nu aveti nici un fel de probe ca sa demonstrati asta in afara unor site-uri la fel de credibile ca si Oteveul.
|