Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Deci diabolicul Ponta a pitit dosarul in care este acuzat ca l-a ucis pe Panait dar Basescu nu putea face acelasi lucru in dosarul in care l-a sinucis pe Anghelescu ? 
Barfe de Oteveu sant amandoua. Dumneavoastra credeti una pentru ca se potriveste cu "obiectivitatea " dvs.
|
In privinta acuzatiei aduse lui Basescu nu exista alta sursa sau eu cel putin nu stiu de alta,in afara de acel Zero TV,post de calitate cel putin indoielnica si in care cu totii stim cat se fabuleaza.Nu stiu sa existe vreun dosar,vreun numar de inregistrare,absolut nimic.Daca le aveti,poate le oferiti dvs.
In schimb,cand exista un numar de dosar si sunt zeci de surse,dintre care multe respectabile...e lipsit de logica sa crezi ca toti fabuleaza in cor si inventeaza astfel de informatii.
Si ca sa ma intelegeti,eu nu am spus ca acest Ponta este automat un criminal,ci am vorbit despre existenta acestui dosar si este important ca lumea sa aiba toate datele,dupa care sa discearna singura cum si de unde bate vantul si incotro ne indreptam!
Dar,ma rog,daca dvs tineti sa veniti cu tot felul de replici de genul Gica Contra,puteti sa imi spuneti si ca nu este adevarat pentru ca ati citit la horoscop dimineata si tot aveti ultimul cuvant! :)