View Single Post
Vechi 07.07.2012, 19:27:54
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Hai sa-l verificam acum. Dati-mi un link unde pot gasi dosarul.
Probabil va exprimati din nou ironia,pentru ca nu pot crede ca sunteti atat de naiv,incat sa credeti ca cineva care vrea sa ascunda un dosar in care a fost suspect de crima,actualmente cu un rol important in politica,sa lase un astfel de document accesibil online? :))
Ce puteti verifica online,sunt zecile de articole scrise pe aceasta tema,iar multe dintre ele de catre ziare serioase.Care ar fi motivul plauzibil pentru care prin 2002 atatea ziare ar fi facut astfel de afirmatii despre Ponta si ar mai fi dat,toti,jurnalisti din orase diferite ale tarii un numar comun de dosar?S-au vorbit intre ei,a existat o teorie a conspiratiei bazate pe nu se stie ce motive?
Mi se pare comic,dar mai ales lipsit de logica: Ponta a dizolvat comisia care a indraznit sa ii arate ca a plagiat,dar lasa sa circule online un dosar care il incrimina in acest mod...:)) Peste ceva ani o sa scrieti ca am visat cu totii ca a plagiat si sa va aratam dovada scrisa,probabil...:)

Last edited by heaven; 07.07.2012 at 19:30:00.