View Single Post
Vechi 07.07.2012, 19:06:51
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Tot sambata , 6 august 2011 , in ziua praznicului Schimbarii la Fata a Domnului , Manastirea Lainici situata intr o zona superba , Defileul Jiului , isi va sarbatori hramul . Manastirea se afla intr-o poiana la o altitudine de 800 de metri .
In noua Biserica construita in curtea Manastirii Lainici se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului " Grabnic Ascultatoare" , considerata unicat in tara noastra care a fost adusa de la Muntele Athos . Aceasta icoana unicat facatoare de minuni la care puteti sa va inchinati aici , este pictata pe lemn de santal si este acoperita cu un strat gros de argint aurit .
Adresa pe net a manastirii :http://www.manastirealainici.ro/
E un loc extraordinar, acolo am găsit o frumoasă icoană pictată care ne-a plăcut foarte mult și pe care am cumpărat-o după o coborîre de vreo 30 de km pînă-n cel mai apropiat oraș, în căutarea unui bancomat. De la Lainici se poate urca pe munte unde sînt niște schituri vechi, dacă nu mă înșel. Nu am avut timp să le vizitez însă.

Recomand și Mănăstirea Tismana unde m-a impresionat pictura bisericii principale, și Sfînta Ana de unde se vede superb Dunărea de sus.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote