Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Eu cred că am înțeles corect că ceea ce ați spus nu se încadrează ideal în acest topic, nu atât datorită genealogiei dvs, cât datorită scopului(neonorant) cu care se fac ”săpăturile” mormintelor de domnitori, iar pentru asta e foarte important conținutul mesajului(ideea), nu mesajul(participarea).
Nu datele, mărturiile sau dovezile mă fac să cred în Iisus Hristos, ci Evanghelia Lui.
|
Este posibil dar la fel de interesanta,si incadrata in topic,este comparatia dintre credinta in Evanghelie,din perspectiva dovezilor adiacente si dezgroparea(cu sau fara un scop impartial) ramasitelor unui voievod cu posibile(sau nu)origini cumane :) Va repet:fiecare spune ce-i trece prin cap in lumea virtuala,forumurile sunt,in general,o dovada zdrobitoare in acest sens.Eliberati de constrangerile unui dialog in real oamenii zburda veseli pe pajistea emiterii oricarei opinii,indiferent de scop sau context.Vive la Liberté! :) Nu mai zic nimic ca sa nu prelungesc in absurd un dialog,asa cum mi-ati atras atentia,fara legatura cu topicul.