View Single Post
Vechi 07.07.2012, 10:03:50
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Iertati-ma,dar unde dai si unde crapa...discutia era pe un cu totul alt subiect,iar de aici pana la a spune ce prestanta au acesti oameni in fata Occidentului si cum nu ne vor face ei de ras,cand deja au facut-o,e cale lunga!
Si nu stiu in care parte din postarile mele am aratat ca vreau sa conving pe cineva sa il voteze pe presedintele Basescu.Am spus ca ii inteleg pe cei care vor sa il schimbe,ce nu inteleg este orbirea cu care se arunca intre falcile rechinilor USL.
Dar,ma rog,fiecare citeste ce vrea sa citeasca si intelege ce vrea sa inteleaga.Dupa cum am spus,restul sunt comentarii care nu au nimic constructiv,nu simt nevoia sa ma repet,sa conving pe cineva,fiecare are un discernamant pana la urma si va alege evident ce va crede de cuviinta.Ma retrag si eu sa invat,o zi frumoasa va doresc!
Vezi tu heaven este exact aceeasi problema ca si cu religia. Exista oameni care iti spun ca :
1) Nu exista Dumnezeu.
2) Dumnezeu exista dar nu e cel in care crezi tu.
3) Dumnezeu exista, este cel in care crezi tu dar n-ai nevoie de biserica pentru a-l descoperi, tot ce trebuie sa faci este sa studiezi Biblia.
4)Dumnezeu exista, este cel din Biblie, si ai nevoie de biserica dar nu de BO.

Sant 4 fete ale aceluiasi discurs mincinos care vrea sa-l desparta pe om de Adevar.

La fel e si in ce se intampla acum in politica. O parte are un singur mesaj : "Jos Basescu ! "
Restul lucreaza pe 1000 de voci dar in final spun un singur lucru."Sus Basescu " .