View Single Post
Vechi 06.07.2012, 13:10:14
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
De ce crezi tu ca un jurnalist din Romania poate fi cumparat dar unul din Anglia nu ?
Dar de ce ar trebui sa fie cumparat cand este vorba de relatat un adevar? Omul spune doar ce se intampla; si nu numai din Romania, care este oricum pe un plan secundar fata de Iran, Siria sau Libia. Asta este treaba presei, sa informeze. Si presa straina o face mult mai obiectiv decat cea romana.

Chestia cu "ai bani, faci tot ce vrei" este tipic romaneasca; multi romani isi pierd orice demnitate in fata banului (no offence, astia suntem). Aici sunt insa platiti destul de bine pentru a relata impartial, asa cum sunt pedepsiti destul de aspru pentru coruptie si calomnie.
In general nu vad pe aici coruptia fara jena pe care o vad in Romania. Nu ca nu ar fi deloc, dar chiar nu se compara... Legea mai este inca lege si constitutia nu se indrazneste a se nesocoti.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14