Citat:
În prealabil postat de ioanna
Nici eu nu-s indignata de doctoratul lui Ponta, pentru ca stiu pe multi care asa si l-au obtinut :) La noi doctoratele se obtin foarte usor, e o formalitate, te inspiri dintr-o parte, din alta e voila! Daca nu s-ar cere sa ai doctorat pentru a putea ocupa anumite posturi in administratia publica sau in alte institutii, cu siguranta ar fi si doctoratele serioase, nu tratate superficial. E jenanta situatia pentru noi, ca tara, sa avem un PM pe prima pagina a presei internationale prezentat ca plagiator si e si mai jenant ca insasi clasa politica contribue la murdarirea imaginii tarii noastre.
|
Da, e o mare vulnerabilitate pentru Ponta si in mare parte este vina lui.In mica parte este si vina noastra ca tara. La fel se intampla si in Republica Moldova, cred ca este singura tara din Europa unde sant mai multi doctori ca aici, eu am vorbit cu niste persoane de acolo si toate urmau o forma de studii post universitare.

Dar trebuie sa uit ca videanu scria mi-au ca pisica ? Sau sa-l uit pe Igas ? Sau ca Vanghelie a fost ales de 3-4 ori ? Sau ca presedintele nostru citeste aceeasi carte din 2004 ? Traim intr-o țara plina de țoape dar noi ne indignam numai atunci cand ne convine.