View Single Post
Vechi 06.07.2012, 11:50:15
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu sant convins ca "doctoratul " lui Ponta este facut in buna traditie romaneasca..
Nici eu nu-s indignata de doctoratul lui Ponta, pentru ca stiu pe multi care asa si l-au obtinut :) La noi doctoratele se obtin foarte usor, e o formalitate, te inspiri dintr-o parte, din alta e voila! Daca nu s-ar cere sa ai doctorat pentru a putea ocupa anumite posturi in administratia publica sau in alte institutii, daca nu ar primi unii bugetarii mai mult la salar daca au doctorat, cu siguranta ar fi si doctoratele serioase, nu tratate superficial. Stiu destui angajati la Regionala CFR, care si-au facut doctoratul, pentru ca le da spor la salar. Asta a fost motivatia, nu dorinta autentica de cercetare, in consecinta asa au fost si "doctoratele". Ocupa acelasi post, fac aceeasi munca, dar au salar mai mare, doar pentru ca au trecut in CV un doctorat. E jenanta situatia pentru noi, ca tara, sa avem un PM pe prima pagina a presei internationale prezentat ca plagiator si e si mai jenant ca insasi clasa politica contribue la murdarirea imaginii tarii noastre.

Last edited by ioanna; 06.07.2012 at 11:57:51.