Citat:
Īn prealabil postat de maria32
ce-i drept! judecand dupa cat de romantic au taiat ieri Ponta si Ambasadorul SUA tortul de 4 iulie ca un mire si o mireasa.... nu stiu ce-ar mai fi de zis.
|
Nu uita ca gascanstein a fost la cotro, la una mica. Deci tortul e ceva cam asa, un nou inceput, doar ca va urma un alt gascanstein, astuia i-a trecut vremea, ori executa ce zice fratele mare, ori se duce acasuta.
Dar fratele mare nu e doar unul, sunt vreo trei, si nici serviciile nu mai sunt ce-au fost (asta a fost prima chestie care mi-a trecut prin minte, ca altfel nu se putea, au intors nava pe alta directie atat de brusc si naucitor..).
Fara astea puteau uls-istii sa se dea cu fundul de pamant ca tot nu faceau nimic. Ei sunt doar papusa. Cum au fost si predecesorii. Sforile sunt in alta parte, de acolo se manuiesc.
Si plicul e pregatit... dar cum am zis, nu mai e la Moscova..
...........
Deci eu astept in continuare numele de care vorbeam ceva mai in fata, nume, un nume, doua, trei, cinci, si care sa nu mai asculte nici de fratii cei mari (Big Brothers, sau Licuricii, ca sa fiu in trend), ca daca asculta tot de astia noi vom fi tot ce-am fost...

dar asta e curata naivitate si idealism din partea mea, sa sper ca exista asa ceva...