View Single Post
Vechi 05.07.2012, 15:04:48
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Ce e cu PNTCD-ul? Că Pavelescu e cu PDL-ul și cu Ungureanu... tu de care aparții?..
.
Pavelescu nu e mai recent in PNTCD, un traseist politic? Nu era pe vremea cand m-am inscris eu. Iti spun sincer ca dupa ce presedinte a devenit Milut, am pierdut contactul cu "realitatea taranista", chiar nu stiu ce se intampla pe la ei. Mi se pare o gluma proasta cand presedinte sau vicepresedinte sunt alesi oameni abia inscrisi in partid (cazul lui Milut, dar si a lui Pavelescu-cred), in locul altora care au facut ceva concret pentru partidul ala, insa pana la urma e problema lor.

Citat:
Draga mea, nu te uita la cum arată Ungureanu și cum își sucește privirea băgându-te în amețeli ci fii atentă la ceea ce spune, cum spune, de ce spune... glasul lui e minunat dacă stai să pricepi ceea ce vorbește... tu precis ai vrea să te îndrăgostești de el... dar omu' e însurat
Ma jignesti daca iti imaginezi ca eu votez in functie de sex appeal. Degeaba-l vezi pe Ungureanu minunat, uita-te si la oamenii adunati in jurul sau,cu cine se asociaza.

Last edited by ioanna; 05.07.2012 at 15:17:35.