View Single Post
Vechi 05.07.2012, 14:38:58
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Ce e cu PNTCD-ul? Că Pavelescu e cu PDL-ul și cu Ungureanu... tu de care aparții... nu de alta ci ca să știm și să te notăm. :)
Eu ma identific cu PNT-ul lui Maniu si Corneliu Coposu, nu cu actualii, asa ca lasa-ma cu Ciorbea & co :) Simpatizez cu taranistii pentru ceea ce au fost, nu pentru ceea ce sunt. La sf. liceului m-am inscris in organizatia de tineret a PNTCD-ului, ca sa ajut un coleg sa ajunga presedinte. Daca era vorba de alt partid, cu siguranta nu m-as fi inscris. M-am dus, l-am votat, am mai bifat doua, trei sedinte si gata. Prea multa politica strica :) Faza amuzanta e ca timp de cativa ani inca imi mai trimiteau felicitari de ziua onomastica, cu toate ca nu pot sa spun ca eram membru, nici n-am cotizat. Pana acum tot pe ei i-am votat, cu ceva exceptii cand a fost vorba de Primarie si cand nu mi-a placut candidatul propus :) Pacat ca s-au rupt in aripi si se autodistrug complet.

p.s si ce ma intereseaza pe mine ca Pavelescu e cu Ungureanu? Daca mie nu-mi place Ungureanu, nu-l votez. Nu l-am votat nici pe doctorul Radulescu cand a candidat la Primaria Clujului, eu proaspat tanar tanarnist, chiar daca am votat cu partidul sau (pntcd). Timpul mi-a dat dreptate, Serban Radulescu a luat-o pe panta traseismului ajungand de la taranisti la democrati-liberali, apoi la conservatori si cine mai stie pe unde e.

Last edited by ioanna; 05.07.2012 at 14:52:49.