Citat:
În prealabil postat de ioanna
Am iesit in iarna, am indurat frig, nu mai ies acum sa protestez impotriva lui Basescu, o sa ma exprim la referendum. Pe Ungureanu n-a sa-l votez, daca vad ca pastreaza aceeasi atitudine, iar acolitii lui sunt din PD-L. By the way, cred ca mai sunt membru PNT-CD sau nu(?) deci nu ma mai asocia cu USL-ul, ca nu-i simpatizez :)
|
Draga mea Ciorbistă, eu te întreb ce s-a întâmplat cu Ciorbea că-și dă mereu ochii peste cap și urlă pentru propășirea USL... este ceva politică de partid... va pus pe toți să strigați contra lui Băsescu fiindcă l-a pus Băsescu pe Roman să iasă din guvernul CDR că vedea că vorbea prea încet și prea moale?
Ce e cu PNTCD-ul? Că Pavelescu e cu PDL-ul și cu Ungureanu... tu de care aparții?..
Nu de alta ci ca să știm și noi și să te notăm. :)
Și poate ști și tu zicala:
'Ciorb la ciorb nu-și scoate bobochii!' însă șefu' ăla al vostru chiar s-a dat cu USLașii sau e tactică? Păi nu degeaba a fost el șef sindical roșu... bine că măcar acuma nu mai trebuie să se ascundă... după +Coposu și +Diaconescu senior, acuma poate să se manifeste nestingherit... poate urla ieșit din minți în direct pe antena 3, la Băsescu, prin televizor... că doar a terminat dreptul cu 10 ca șef de promoție. Ce-o fi pățit... am auzit că și-a făcut operație estetică și cică i-au tăiat din frunte... era prea proeminentă. Acum arată perfect... nu știu de ce USLașii nu-l bagă în seamă, căci el se agită cu foarte mult succes.