05.07.2012, 14:18:52
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Am mai spus pe forum ca lucrez, de 20 ani, cand si cand (in functie de cum se iveste un client) cu oameni care sufera de depresie si care au ideatie/tentative de sinucidere. Cand agresivitatea, toata rautatea omului, se orienteaza ca o lance necrutatoare, spre sine iar nu spre exterior (caz in care vorbim despre crima, nu sinucidere).
Eu insumi am traversat nebunia, depresia majora.
Chiar aseara am purtat doua ore de lupte cu boala unei tinere femei hotarate sa isi ia viata.
Prilej sa redescopar cum lucreaza diavolul si moartea in noi, oamenii, mereu vulnerabilii.
Mandria, cerbicia, ale noastre dragele credinte irationale si infantile, pe care le pretuim fara egal: iata agentii distrugerii sufletesti! Impotriva carora TREBUIE sa luptam cu toata puterea, cu toata luciditatea, tinindu-ne strans (in genunchi) de poala Cuvantului.
|
Offf cata putere spirituala trebuie sa aveti... Va admir. Eu, pacatoasa ma aprind si de la o discutie banala gen "basescu" si vorbesc la suparare. Felicitarile mele sincere si Domnul sa va ajute sa le salvati sufletele.
|