View Single Post
Vechi 05.07.2012, 14:15:33
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Dar sa avem o ultima satisfactie si sa plecam dupa ce-l demitem pe Basescu Ce va fi dupa, numai Dumnezeus stie. Nu-mi place Antonescu, n-am sa-l votez, nu-mi place nici Ungureanu, care se agita puternic in ultimul timp. M-a enervat ieri cu discursul sau: sa iasa dreapta in strada, sa iasa intelectualii bla,bla,bla ... de parca i-ar desconsidera pe ceilalti oameni, de parca ceilalti nu conteaza si nu au dreptul sa se exprime sau parerea lor nu ar conta. Sa iasa el in strada cu toti membrii de partid ai PD-lului, ca sa stim si noi cati sunt :)
Să știm câți sunt... și să-i împușcăm.
Oricum, măcar să-i notăm.

Draga mea... de-ai ști cât face în politică indignarea și neplăcerile unor femei... e ingredientul perfect pe care îl instigă USLașii, dar femeile lor sunt prea șterse, ieșiți voi în stradă la o contramanifestație împotriva lui Ungureanu, că e urât și nu-i cheamă și pe ceilalți oameni... deci e chiar un gest de discriminare inadmisibilă. Să ne lase, noi vrem cu USLașii că ăștia îi cuprinde pe toți de la stânga extremistă până la dreapta extremistă, ne regăsim toți acolo, deci ce nevoie mai avem de Ungureni?

Uite ieșiți toate USListele și indignate declarați că nu vă place de Ungureanu și că v-ați săturat de Băsescu...

Last edited by vsovivi; 05.07.2012 at 14:18:47.