View Single Post
Vechi 05.07.2012, 13:39:11
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
In politica nimeni nu este curat total. Asta e portretul politicianului universal insa cand vine vorba de ales, categoric dintre doua rele il aleg pe ala mai putin rau. IMI CER SCUZE kronos ca vb asa dar stiu foarte bine ce a facut acest regim si cata bataie de joc este in toate planurile atorita lui. Medici badjocoriti, oambeni insultati si multe altele. Eu sunt educatoare. Stii cum e din 9 milioane sa fii educator? Aduci de acasa mobila, pui bani pt caietele copiilor, pictezi gradinita si multe altele din pasiune. In rest ce primesti? Bataie de joc, ne indeamna sa plecam. Am dreptul sa raman in tara mea, sa fac ceea ce imi place si sa educ copii din tara in care traiesc. Nu cerem salarii imense sau nu stiu ce lucruri. Dar nu sa isi bata joc de noi in asa hal! Asta nu permit. Toate au o limita si noi am suportat destule. Stii ce nea.u facut cand am vrut sa facem greva? Ne.au amenintat ca ne dau afara. Au venit cu lista de la judet sa ne am cnp-urile daca vrem greva. Asta nu e comunism?
Pai nu a zis Udrea ca o sa construiasca crese si gradinite ?

http://www.money.ro/elena-udrea--vom...al_982876.html

Last edited by iuliu46; 05.07.2012 at 13:41:55.