Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea
Acest Hitler al romaniei trebuie inlaturat urgent! Cei din afara se informeaza doar din.auzite, fara sa ste realitatea din interior. Si Nicholas S. l.a.vazut cat e de idiot. Nici mucii nu ii dai pe el si era de inteles gestul facut cu mana. Nu ai cu cine discuta. Ne.a facit de tot rahatul peste tot. Avadut tot ce se putea vinde. E normal sa il placa unii straini, americanii sau altii ca executa tot ce i se spune. Vinde tot, calca peste cadavre. AJUNGE!!! Ne.am.saturat de atata.bataie de joc!
|
Citat:
Gura! Nu iti convine, pupa.l in fund! Vorbim dupa, ca mai rau n.are cum sa fie!
|
Da, mă, așa este, ce Hitler, ăla avea ce avea cu evreii, ăsta are cu gravidele, cu handicapații, cu pensionarii și cu bugetarii prost plătiți, ăsta e tata lui Hitler și Stalin la un loc...
Îmi convine, propun să-l tragem în țeapa lui iliescu, în monumentul revoluției, că acum știu pentru cine l-a făcut... sau să-l ducem în piață și să-l stropim cu cerneală albastră, sau să-l ciuruim cu roșii și ouă stricate...
Să-l internăm la nebuni cred că e cel mai bine... sau să-l expulzăm în Congo sau pe axa aia a lui cu care ne-a aiurit ani de zile.
Mai bine l-am ucide, deși ar scăpa prea ușor...
Uite, mă supun și tac... deși atâtea metode sadice și regulamente de chin aș mai avea de zis și împărtășit, un nesfârșit Jos Băsescu, Jos Tiranul, Jos PDL, jos... la infinit, ce dacă nu-s plătit. Oau bine-i să dăm cu paru' și cu ciocu'...
Păcat că nu mă lași...
Defapt e cel mai mare trădător național al tuturor timpurilor... păi să nu-l grațieze el pe vecinul și prietenul său Năstase? E ceva de neiertat. Sau n-ați văzut cum plesnea pe copiii care cântau ode lui iliescu? Cu pumnul, nu vedeți ce discriminare politică vădită? E clar că a călcat în mod repetat foarte grav constituția, și legile căci e nu numai gay ci pedofil și pește proxenet, deci cum îl vedeți sunați-ne ca să venim să punem mâna pe el... nu mai are scăpare.
Deci să-l demitem pe președinte cât mai rapid că n-are cum să ne fie mai rău și pentru ca să avem însfârșit liniște și stabilitate după atâția ani, 22 de ani de când nebunul ăsta ne-a păcălit pe toți dându-și lui casa din Mihăileanu și punându-și fiica agramată la parlamentul european în timp ce se lăfăia la Cotroceni.
N-am dreptate?
Ieși afară javră ordinară!
Aiaiai ce-aș clănțăni din dinții unei pitraliere... ta-ta-ta-ta-ta-ta... așa cum au tras legionarii după trenul regelui Carol al II-lea scrâșnind din dinți ca Stololojan... aiaiai.... sau aș da foc... sau aș pune bombă... aș face eu ceva 'bun' să ne scăpăm de tiranul ăsta nenorocit și prăpădit.