View Single Post
Vechi 04.07.2012, 23:02:23
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Si totusi, lasand la o parte teoria conspiratiei, ce legatura este intre religie si ADN?
Teoretic nici una (lasand deoparte speculatiile vibrationale). Practic poate avea legatura functie de interesele unora ori altora...
Pentru că există interesul, condițiile și voința de a manipula, rezultă că teoria a devenit realitate. Tot realitate a devenit și interesul nostru(al meu în orice caz) de a ne apăra credința că suntem români, iar pentru asta n-am nevoie de analiza ADN(dovezi); n-am nevoie de de nicio dovadă că copilul meu e al meu.

Dincolo de asta, legătura dintre ADN și orice gând/vorbă/faptă a omului este extrem de strânsă pentru că acestea au originea în inimă(suflet) și sunt expresia liberului arbitru, care se bazează pe concepția de viață(mai mult sau mai puțin ortodoxă) și pe un sistem de valori personale mai mult sau mai puțin morale.

Lanțul ADN are un standard de ”catene”, dar genele care le compun au(la fiecare om) forme, direcții și vigoare mai puțin regulată, deformată față de modelul ideal(Iisus Hristos) tocmai ca urmare a acestor valori personale, sau a concepției de viață.

Binecuvântarea lui Dumnezeu vine de Sus peste pe tot omul ca o ploaie, dar este foarte personalizat și diferențiat receptată și asimilată de fiecare în parte tocmai ca urmare a ”fiabilității” catenelor, care la rândul lor sunt la fel de specific alimentate și ”optimizate” de aditivul catalizator al hormonilor secretați mai sărac sau mai abundent tot prin binecuvântare divină(prin lanțul chakrelor), astfel că organele pot funcționa optim sau defectuos ca urmare a respectării voinței lui Dumnezeu; astfel se explică de ce păcatul duce(prin funcționarea proastă a organelor, prin boli) la moarte.

Pentru că ortodox înseamnă dreaptă credință, rezultă că aceasta se poate constata în configurația genelor pe lanțul ADN, dar și în culoarea aurei sufletești perceptibilă doar prin clarviziune.

Last edited by Demetrius; 04.07.2012 at 23:05:08.
Reply With Quote