View Single Post
Vechi 04.07.2012, 16:25:24
adimirea
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Pacat. Mare pacat, frate. Tu chiar n-ai inteles ce tot vorbim noi pe-aici? De unde atata rautate? Ce cunosti tu din sufletul unei... "curve" si cu ce esti mai bun? Te rogi mai mult? Cui? Vad ca Dumnezeu sta destul de departe de tine. Impotriva cui te razvratesti? Impotriva Creatiei lui Dumnezeu? Estu tu in stare sa inventezi o furnica sau o ganganie de orice fel? Ti se pare ca Dumnezeu are puteri limitate si nu poate da de pamant cu "curvele" pe care tu le urasti fara temei? Ce nu intelegi tu este faptul ca multe dintre "curvele" astea se intorc intr-o zi, si este si ceea ce asteapta Dumnezeu de la ele, dar tu ramai mai departe un om bun intre ghilimele. "Bunatatea" ta e indragita de vrajmasul lui Hristos.
Ideea cu... nostalgia, imi pare rau ca n-ai inteles nimic... Sunt convins insa ca altii inteleg mai profund unde bat... Eu, daca am avut rabdare, spuneam pe alt topic ca mi-a dat Dumnezeu o sotie cum nici pe departe nu meritam. La fel poti primi si tu. Dar fa voia lui Dumnezeu si NU TE RAZVRATI impotriva nimanui, ca nu vei mai primi nici macar cat primesc ce pacatosi, dar constienti de pacatele lor...
Iarta-ma daca te-am suparat din nou. Uneori "o palma" poate face mult bine in mantuirea noastra.
Momentan ma "razvratesc" impotriva unui mos libidinos, care isi aduce aminte cum "scotea" el fetele in oras. Dar nu stiu de ce iti mai dau atata importanta... hai nu mai fa pe corectu' si rastalmaci. Dumnezeu e departe ce mine dar aproape de tine, care te lauzi ca umblai cu femei. Hai, lasa-ma! Odata ce te intorci spre Dumnezeu ar trebui sa lepezi omul vechi si sa iti fie rusine de ceea ce faceai, nu sa ne povestesti noua. Dar deja pierd prea mult timp cu matale. Nici n-am citit ce-ai scris integral si nici nu voi mai citi, ca e degeaba.
Reply With Quote