View Single Post
Vechi 04.07.2012, 13:09:12
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Pentru cei ce se bucura, ca la un meci de fotbal: Ce anume va bucura? Ca scapam de Basescu? Dar cine vine in locul lui?

Cand Ponta a fost acuzat de plagiat a desfiintat comisia care atesta acest lucru. A declarat ca isi da demisia daca i se demonstreaza plagiatul, dar nu a facut-o. Ba chiar marga a spus ca El Pais a relatat gresit, pana cand El Pais a publicat iregistrarea.
Curtea constitutionala este ignorta si probabil va fi schimbata.
Avocatul poporului se doreste a fi schimbat, ca ii supara pe unii.
Constitutia Romaniei, de a carei respectare depinde respectarea tuturor drepturilor noastre, este incalcata. Ce incredere sa mai avem ca celelalte legi, care ne protejeaza, nu vor fi incalcate?

E doar un neo-comunism mascat. Chiar credeti ca acesti oameni vor urmari interesele dvs? Personal, nu am incredere sa fiu condusa de niste oameni fara cuvant si caracter, animati doar de rafuieli personale. Ei isi vor urmari intotdeauna interesele lor, accidental si pe ale noastre.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14