Citat:
În prealabil postat de ier_ioanpv
Spre exemplu acum am fost socat de faptul ca o persoana Georgeta Opit sau Geta cum i se mai spune indeamna pe toti crestinii parintelui Visarion sa nu mearga la medicul de familie sa-si faca analizele "ca le ia ADN-ul". Saracii!!!
Informatio cica o detine de la unul Costel "cel Mare" care lucreaza pe la IML.
|
Cum asa? Se cred atat de importanti incat cineva isi va da osteneala sa recolteze ADN-u lor? Poate ii si cloneaza!
Intrebare: ucenicii sunt cumva liberi sa plece oricand?
Referitor la interpretarea viselor si inainte vederea: am citit mai demult o istorisire: un om mergea la spovedanie, se ruga, dar auzea un glas care se ruga cu el, si ii vorbea in gand. Nici nu i-a venit prin minte sa povesteasca la spovedanie despre aceasta. Totusi o data a amintit intamplator ce ii zisese acel glas. Preotul l-a sfatuit sa incerce pe acel duh sa vada daca e de la Dumnezeu: sa-i spuna ca i-a parut bine, dar acum sa-l lase in pace. Asa a facut si bietul om a primit amenintare cu moartea (pana la ora cutare din seara vei muri!). S-a dus la preot si s-a rugat impreuna cu preotul timp de ore pana a scapat de acea inselare si nu a murit.
Ideea e: greu putem distinge ce e inselare. Acel glas spunea impreuna cu credinciosul rugaciuni! Dar Dumnezeu ne da totdeauna libertatea.
Nu cunosc despre ce e vorba decat din cele scrise aici. Dar cum sa nu-i lase la doctor? Si ce motiv! Mai bine ar asculta de preotul duhovnic!