View Single Post
Vechi 03.07.2012, 14:16:35
Adrianna Adrianna is offline
Banned

Data înregistrării: 22.06.2012
Implicit

Ajutorul din marturia primita de mine nu a fost un ajutor material (dupa felul roadelor se cunoaste autorul) ci impiedicarea unei crime din nestiinta. Iar prietena mea nu a tras concluzia ca ar trebui sa se retraga pe vreundeva pentru ca iata ce grozava este si nici un inger nu i-a propus sa o ia la Cer (total neevanghelic o astfel de propunere). In exemplul dvs. acel om a actionat din mandrie iar diavolul i-a speculat-o.

Nu mi-ati raspuns unde in Biblie apare ingerul cazut la invocarea lui Dumnezeu, si nu mi-ati raspuns cum face un ortodox care primeste ajutor in urma rugaciunilor facute lui Dumnezeu sau a unui sfant, pentru a fi sigur ca raspunsul nu este de la diavol. Si nu mi-ati raspuns nici de unde a stiut cel din exemplul dvs. ca porunca venea totusi de la Dumnezeu atunci cand el se indoia. Simpla repetare a poruncii ajunge? De ce nu putea fi diavolul in acel caz?

Nu mi-ati raspuns daca translocatia exista in Biblie.

Daca majoritatea ortodocsilor cu exceptia preotilor (si nici preotii nu sunt deacord intre ei 100%) si cu exceptia unei maini de laici (bine instruiti cu tot ceea ce trebuie stiut) nu pot da raspunsurile corecte la toate intrebarile dogmatice ortodoxe, sunt ei eretici si pierduti de la mantuire?

Multumesc de raspuns.

Last edited by Adrianna; 03.07.2012 at 14:39:35.
Reply With Quote