Subiect: femeia necurata
View Single Post
Vechi 03.07.2012, 11:03:14
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
S-ar putea să fie vorba de alimentația din Las Vegas. Nu chiar valabil pentru toți locuitorii, ci pentru subpopulația care a pierdut toată agoniseala în cazinourile de acolo, spre a nu lăsa nimic moliilor și ruginei. Fără mijloace de subzistență, aceste persoane din Las Vegas se hrănesc cu rodul copacilor, de aici denumirea de alimentație vegană. Unele femei, din cauza subnutriției, au ajuns la amenoree, de aceea există autori care au stabilit o legătură între alimentația vegană și suspendarea menstruației.
Clarificarea a facut-o sora Yasmina !
Inca din vremea celui de al II razboi mondial s-a observat clar, la femei, inhibarea ovulatiei, la cele supuse infometarii anterioare mortii din lagarele de concentrare naziste.
Dar nu are nici o legatura regimul vegetarian sau si mai tare, cel naturist , cu abolirea ovulatiei din inanitie . Cu toate studiile si cercetatorii despre care voiti sa insinuati dvs. !
Iar de alt fond psihopatologic care poate duce la anovulatie nici nu mai incape vorba ! Pai noi aici vorbim discutii , nu stam sa facem savantlicuri... !
Ce bucuroase ar fi monahiile ortodoxe si chiar si cele catolice daca ar reusi sa suspende ovulatia printr-un simplu regim , fie el numit chiar vegan sau vegetarian . Unde nu le-ar milostivi Dumnezeu cu asa bucurie !

In rest , mi-a placut chestia cu Las Vegas ... sunteti un subtil si un rafinat pontos ! Eu oricum , nu v-am uitat din prima zi de cind ati aparut (sau de cind v-am vazut) pe acest forum . Imi placeti mult de tot !

Last edited by zaharia_2009; 03.07.2012 at 11:09:14.
Reply With Quote