View Single Post
Vechi 02.07.2012, 14:30:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
[/i]Maternitatile din Ro ar trebui sa ia exemplu de la maternitatile din alte tari europene. Asistentele din materinatile romanesti au un cocmportament f.f.urat.
Nu neaparat, nu toate, nu intodeuna.

Citat:
In loc sa te ajute te fac sa te simti f.prost. Faptul ca iti este luat copilul imediat dupa nastere nu este bine, ar trebui sa il poti tine imediat in brate.
Daca esti in stare si vrei, ti-l aduce, nu-i problema.

Citat:
Tatii ar trebui sa aibe permisunea de a fi langa mama cand aceasta este in travaliu si cand naste.
Tehnic, nu prea e posibil, salile de nastere nu sunt "individuale".
Si in felul asta se elimina o gramada de complicatii - respectivul trebuie introdus cu haine sterile (cine plateste?), trebuie sa se asigure ca este un individ normal si nu incurca lumea pe acolo, etc.

Citat:
Mie sincer mi-ar fi frica sa nasc prin cezariana, mai ales dupa ce am aflat povesatile unor mamici care s-au trezit sterilizate
Motivul fiind..?

Citat:
(asta pe langa faptul ca operatia in sine de cezariana nu este recomandata daca nu exista o urgenta).
Cam despre asta ar fi topicul asta, ar fi bine sa-l citesti de la inceput sa vezi cam care e motivul pentru care s-au inversat raporturile intre nasterea naturala si cezariana.

Citat:
Medicii din ziua de azi nu prea imi mai inspira incredere.
Din pacate, cam asa..
Plus ca sistemul le da drepul la 2-3 greseli cel putin, chiar daca sunt si fatale pentru pacienti. Sau poate chiar mai mult.
Cele care rezulta in invaliditate nici nu mai vorbim.
Aiurea e ca nu exista nici macar un sistem de compensatii.

In alte tari, medicii au asigurari, daca gresesc macar se recunoaste asta si firma de asigurari plateste compensatii materiale (macar).
Reply With Quote