View Single Post
Vechi 01.07.2012, 02:41:41
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Este nerușinare doar în măsura în care rezultatele unuei asemenea cercetări științifice vor fi interpretate și utilizate în moduri neavenite.
Pai chestiunea e deja publica.
Asta inseamna ca, iata, are un impact printre oameni, printre noi, chiar aici.
Cum sa mai fie vreo siguranta fie si minimala ca rezultatele nu vor fi interpretate si utilizate neavenit?
Ba dimpotriva, taman asta mai lipsea ca sa dea apa la moara rauvoitorilor.
Este un nou prilej de scandal. S-a mai servit un subiect fierbinte, fix pe moalele capului problemei nationale. Intrucat, cine rau-voieste scoate mizerii si din textele sfinte: nu stim bine aceasta chiar de aici de pe forum?

Anumite adevaruri trebuie tinute departe de balaceala publica, m-a invatat de curind un coforumist intr-un mesaj privat...

Ei da, daca am trai cu totii o lume a bunavointei, daca am fi cu totii rezonabili si iubitori, am gasi leac pentru toate si am privi cu ochiul bun o cercetare stiintifica si roadele ei.
Dar nu stim bine deja ca astazi cercetarile stiintifice sunt COMANDATE, platite, sustinute in fel si chip PENTRU A SERVI UNOR INTERESE mai mult sau mai putin prietenoase?

Deci intrebarea e cine si de ce finanteaza astfel de demersuri? In ce masura efectul e controlat in sens benefic? S.a.m.d.

Observatia lui Alin privind siguranta nationala si dormitul in pantaloni mi se pare foarte pertinenta. Ne-am pierdut de tot, se pare, sistemul de imunitate... Un bobor bolnav politic de un soi nou de SIDA.

Prea multa libertate prost inteleasa, dezordine si stana fara caini. La noi, e limpede, se intampla orice, oricind. Ma mir tot mai mult ca inca vietuim, care pe unde mai apuca. Incep sa cred ca da, traim prin miracol.
Dar pana cand?...

Last edited by ioan cezar; 01.07.2012 at 02:50:03.
Reply With Quote