View Single Post
Vechi 30.06.2012, 09:45:17
euroloser euroloser is offline
Member

Data înregistrării: 30.06.2012
Implicit

"Anonimul" nu este asa de bine informat cum sustine. Radacinile sunt mai vechi. Chiar preotul Gheorghe Pandelica spunea ca "vor veni nori negri" atunci cand in scaunul episcopiei de la Slobozia a ajuns Vincentiu Grifoni. Cititi cateva raduri despre el pe vikipedia si va veti dumiri ce individ conduce destinele credinciosilor ( http://ro.wikipedia.org/wiki/Vincen%C8%9Biu_Grifoni ) .

Si in scurt timp veti afla vesti minunate. Preotii Gheorghe si Casian Pandelica caterisiti prin "bunavointa" lui Grifoni vor sluji intr-o biserica noua aflata tot in Reviga. Si nu vor mai depinde de metehnele lui Grifoni.

Si inca ceva. Chiar inainte de alegerile locale am fost la slujba la cei doi preoti din Reviga apoi inainte da a pleca acasa spre Buzau am intrat intr-un bar sa iau 2 cafele de la un automat de acolo. Am avut parte sa vad cum 8-9 indivizi, cu un cert continut ridicat de alcool in vene, cautau sa "lamureasca" pe toata lumea precum ca preotul Pandelica aduce haine in Buzau la o vrajitoare... Cam asa ararta unele surse de informare "de incredere" .