View Single Post
Vechi 30.06.2012, 02:23:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Magda M. Vezi mesajul
Si pentru ca a venit vorba, si pentru ca putini cunosc...tocmai pentru ca nu a fost facut pentru ochii lumii, parintele Iustin (adica prin puterea rugaciunii dansului )a ridicat in Poiana Teiului de la poalele muntilor Ceahlau doua manastiri si doua asezaminte pentru copiii si batranii saraci sau bolnavi...unul dintre ele este amenajat si ca spital si acolo slujesc doar maicute.Cuvintele nu prea pot descrie ce se intampla.Pot spune doar, ca de cate ori merg acolo, realizez ca cea mai mare putere e dragostea si ca izvorul ei este credinta ortodoxa... Imi dau seama cat de departe sunt eu de ea si cat de mult s-a departat lumea noastra artificiala de lucrurile simple si adevarate.
Sa avem iertare, dar nu cred ca e meritul exclusiv al dumnealui.
E meritul celor care au dat bani pentru Sf. Biserica, e meritul celor care slujesc acolo zi de zi, trup si suflet, pentru Hristos.

Manastirea nu e partid politic unde te calugaresti sau muncesti sau dai pentru cutare staret, sau daca vrei musai sa-l vezi ca partid, apai sefu' e Hristos, restul sunt slugile.

Dar ce sa-i faci, memoria asta a noastra proasta, o ia razna cateodata si uitam cine e sefu' cel adevarat si ca suntem totusi ortodocsi si nu catolici sa avem Papa (sau papi) infailibili..
Reply With Quote