Multumesc de raspuns.
Acum inteleg mai bine ceea ce ati dorit sa spuneti. Semnele de care vorbiti dvs. (foc din cer, seceta etc) sunt semne pe care Dumnezeu le facea, si exact (sau probabil ca) aceste semne le cereau evreii din timpul Domnului, si tot acestea vor fi imitate si de Antehrist iar in mod curios evreii stiu ca va aparea un fals Mesia care va face astfel de semne mari si minuni (am scris unor rabini pentru a avea mai multe informatii dar raspunsul este in curs de ceva vreme). Si intr-un mod la fel de curios, si musulmanii stiu ca va veni un Antehrist, ei stiu ca Domnul Iisus este Mesia care se va intoarce (chiar daca nu recunosc nici dumnezeirea Sa si nici moartea si invierea Sa) dar ei stiu ca Iisus se va intoarce in chip de Mesia si va fi precedat de un fals Mesia care va veni de la evrei, si ca acest fals mesia va face minuni mari de genul: va da o seceta din ce in ce mai mare, timp de trei ani de zile, pana lumea va fi foarte infometata, si prin minuni la fel de mari va da ploaie unde va dori el si va avea mancare din belsug pe care o va da gratuit la toti cu conditia sa il urmeze, facand astfel pe Mesia cel bun si milostiv...
Eu insa nu la astfel de minuni m-am referit ci exact la acelea evanghelice care faceau sa creasca biserica, cele ale credintei si botezului cu Duh Sfant care ii facea pe oameni sa se converteasca si sa mareasca astfel biserica. Pana unde si pana cand sa mareasca biserica? Domnul o spune foarte clar: pana la a doua Sa venire si pana la capatul pamantului, iar cele doua sunt strans legate, a doua Sa venire fiind conditionata de evanghelizarea intregului pamant. Deci semnele evanghelice care insotesc credinta si Botezul cu Duh Sfant sunt prezente pana in acel moment. Dar se intreba Domnul: va mai gasi El oare credinta? Nu am ajuns noi oare sa ne multumim sa spunem "Doamne, Doamne"?... Altfel ce rost ar mai avea o astfel de intrebare (daca va mai gasi credinta), din moment ce venirea Lui este precedata de evanghelizarea intregului pamant?...
Last edited by Adrianna; 28.06.2012 at 22:53:49.
|