Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Ia mai taci și du-te și tu... la Bruxelles împreună cu ziariștii lui Ponta. Că ești doar un biet mercenar prăpădit ca ei.
Du-te de pe capul meu și nu mai îmi da lecții de morală... fă pași și nu mă mai corecta tu pe mine în timp ce ești sluga lui Iliescu, Isărescu, don Georgio, și ceilalți speculatori și impostori. Te cară dacă nu poți să ai pic de respect ci unantr-una faci atacuri la persoană ca să decredibilizezi ce spun... defapt tu faci ce ai văzut pe TV, distrugi păcatul cu păcătos cu tot!.. ca să te menți sau să te aduci la putere pe tine însuți.
Eu mie însumi îmi cer căci eu sunt România!.. tu nu știu cine ești!.. așa că pleacă de la fața Domnului Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu căci nu te cunoaștem pe tine!
|
Vezi cum pici tu in capcana proprie mai micule agitator basist ?
ARTICOLUL 2
(1) Suveranitatea națională aparține poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative,
constituite prin alegeri libere, periodice și
corecte,
precum și prin referendum
''(2) Nici un grup și nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu. ''
România este patria comună și indivizibilă a tuturor cetățenilor săi, fără deosebire de rasă, de naționalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenență politică, de avere sau de origine socială.
Deci tu nu esti Romania. Tu esti doar un mic fan basist. Si nici macar nu esti fun.

Romania sant si basistii, si fanii lui iliescu sau voiculescu, si cei multi care urasc si basistii si iliescistii si care probabil nu vor vota. Nu ai primit tu tara mostenire de la mami ca sa poti spune celorlalti sa plece. Aza ca vezi-ti lungul nasului

si nu-l mai amesteca pe Dumnezeu in delirul tau basist.