View Single Post
Vechi 27.06.2012, 12:11:59
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ma inveti cum sa mananc rahat ? Cred ca ar trebui sa-ti dai mintea in judecata pentru abandon. Se pare ca te-a parasit de tot.
Nu rahatu' e vinovatu' ci credoolul necredincios care nu vrea să scoată neghina din inimă și să fie atent când papă varză sau rahat sau alte baclovele puse înainte.

Feriți-vă de aluatul fariseilor căci ei zic și nu fac, se îmbracă dar nu cred, se arată dar ascund, văruiesc dar nu se pocăiesc, slăvesc și se închină dar nu slujesc, scriu și vorbesc dar în deșert, se smeresc dar sunt trufași cinstindu-se între ei pentru fărădelegi și nedreptăți, fiind primii înainte la plăcinte și ultimii la război și înapoi când e de strâns și dat foc la gunoi... gunoiul lor cât munții cei mai înalți pe care șade capiștea aia a lor unde aduc jertfe tuturor mortăciunilor și spurcăciunilor.

Păi nu ea m-a părăsit ci eu am lepădat-o căci era vicleană și rea și puturoasă și am luat-o pe cea a Stăpânului și Învățătorului nostru. În ea niciodată nu se face întuneric!

Cu judecata se ocupă alții, cei ce n-au altceva de făcut decât să te sperie cu lăcomia legii cu care-și acoperă ei lăcomia pentru femeia străină, femeile altora, femeile cele mândre șio pline de toate nebuniile bărbaților lor, niște xenofobi, exclusiviști, misogini, vicleni răi fără scăpare și fără leac de vindecare, fataliști, superstițioși, invidioși, perfizi, ce se dau victime și dau lecții idioate de morală și de drept neștiind cum își sapă groapa lor și cum loruși își întind capacane nimicitoare!