Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Vsovi, da' cu varza a la Cluj ce-ai avut?
|
Păi așa au denumit ei scrierile mele, o varză monarhisto-băsistă.
Și avea dreptate, căci sunt monarhist și nici cu Băsescu nu mi-e rușine, și l-am servit cu ea a la Cluj.
Dar se pare că lui nu-i place varza ci rahatul turcesc cu stafide roșii și pudrat cu zahăr alb... neștiind că e plin cu neghine toxice și viclene puse acolo de cel rău care a preluat puterea și a furat tot ce a mai rămas: și suveranitatea, și legea, și constituția, și numele poporului, ei peștii și proxeneții care au făcut tranzacții cu curvele politice doborând guvernul legitim ca să dea lovitură de parlament, de stat, de guvern, de președinte, de TVR, de curte constituțională și de toate instituțiile de putere locale și naționale, doar pentru ca să transforme minciuna în adevăr și pentru a ridica impostura la rang suprem de naționalism, speculând postul ăsat negru și sănătos impus de Băsescu și Boc pentru ca să ieșim din criză, că cică n-a fost post ci că ne-a vrut răul. Prin post și rugăciune iese dracul ăsta populist și desfrânat și suicigașcă afară, numai așa!
Jos guvernul roșu impostor, trădător, laș, plagiator, ilegitim, mafiot, penibil, mincinos, corupt, și electoral care mituie și ispitește furând slava altora ca să fie numai ei aleși pe funcții și pentru a-și păstra puterea, cenzura, teroarea, incompetența flașnetată ca voința poporului, ca mare competență pusă în slujba poporului. Vai de noi cum ne mituie și ne ispitesc și ne mint în față pentru ca să lepădăm referndumul validat, pe Băsescu, pe rege, constituția, legea, și tot ce e bun, drept și adevărat în această țară!
Jos marionetele nomenclaturii comuniste, jos maimuțica, papagalul și ispisicuța motanului prăpădit.