View Single Post
Vechi 27.06.2012, 11:33:53
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai uite cum esti vandut minciunii. Eu vorbesc despre o grupare din PNTCD condusa de Radu Vasile - > tu imi zici ca eu am zis de PNTCD.
Orice turturica pe limba ei piere.

Varza a la Cluj :
http://www.napocanews.ro/2009/11/dor...-coposu-2.html

Plin de miștocăreală dâmbovițeană, Radu Vasile a refuzat invitația părintelui Pădurean la masă și și-a umplut buzunarele cu alune și covrigei și a urcat fluierând în mașinile SPP-ului. Atunci am înțeles clar că PNȚ-ul a murit. Premierul Radu Vasile era mancurtul securist și tipul de politician propus de servicii pentru anii 2000. Și ne mai mirăm cum se poartă clasa politică față de români și România?

Adică ce a greșit Radu Vasile?
Că a luat nișlte alune și covrigei când a fost servit? Și de aici rezultă că e securist?

Nu pricepi că securiștii KGB și cei vânduți occidentalilor și cei naționaliști aruncau mereu viceversa ca să nu mai se știe cine sunt vinovații (nomenclatura PCR) și care iată cum prin tine îmi dă mie mai sus sulul de hârtie igenică, deci tu chiar nu pricepi că ești molipsit de năravul ăsta absurd și fățarnic prin care ei își spală faptele lor în public prin aruncarea pisicii negre moarte pe ceilalți?

Radu Vasile e un profesor strălucit de economie și un primministru care a trebuit să reziste hoardelor de mineri roșii și securiști ieșite din minți, ca să vină la București și să facă dezastru ca să se poată reemana babornița și să se erijeze la putere prin frontul salvării naționale, adică salavarea lor de brațul înarmat al legii... poporului român creștin!

NU ESTE SECURIST ci țărănist convins, un om de dreapta onest, iar dacă voi credeți toate bârfele viclene lansate de veritabuilii securiști și propagandiști roșii, păi ce să vă fac?

Nu turturicile pier pe limba lor ci ereții vopsiți, liliecii care se dau vulturi... adică toți papagalii așa ca papagalul cârlan cu papagal pe care tu îl imiți...

Nu mai îmi ține lecții de morală și de greșală că tu n-ai zis sau ce ai zis, că poți fi sigur că pricep prea bine ce decridibilizări practici pe bază de minciună, diversiuni, învârtoșeri și batjocură ispititoare ca să te cred ca prostu' și ca credulu' și să mă apuc ca un penibil și să mă justific...

Învață să respecți interlocutorii și să te ștergi la nas... cu sulul ăla de care ai amintit... căci eșit un puișor roșu păcălit și otrăvit de prietenii tăi mai mari (securiștii, nomenclaturiștii, 'ziariștii', și toți cei care te informează sau te ajută să te informezi 'corect').

Dacă nu ți-a plăcut varza mea a la Cluj, atunci n-ai decât să mânci rahat... turcesc cu stafide și lămâie, poate ți se mai îndulcește încăpățânarea cu care vrei să mă demonstrezi mincinos sau vândut sau eronat.

Last edited by vsovivi; 27.06.2012 at 11:38:12.